Att Kickoffa

by cecilia 17. september 2012 16:56

Jag gillar kickoffer. Vi hade vår i förra veckan. Tidig morgon samlades vi för en gemensam frukost sen körde vi hårt fram till lunch. Vi gjorde en del övningar som hänger sig kvar. Vi ställde en del frågor som fick svar. En av dem var "Vad jobbar du med egentligen? Svaren var varierade. "Jag gräver", sa någon. "Jag gasar, jag analyserar, jag får folk att mötas, jag får folk att tala", sa några andra. har du tänkt på vad gör egentligen? Kanske är du en IT-konsult som egentligen jobbar med demokrati? Kanske är du en receptionist som egentligen jobbar med konsumentupplysning? Eller så är du som min goda vän projektedaren som egentligen jobbar samarbetssystem ("allt går ut på att få folk att samarbeta", säger han.

Efter lunch åkte vi till Haninge Skjutklubb och fick prova på lerduveskjutning. Först prova rekyl och sikte. Sedan tävlade vi. Fredrik vann. Solen strålade och vår intruktör är OS-medaljör. Inte illa. Sedan avrundades kvällen med ett glas i solen i Gamla stan.

Men en kickoff är bara så bra som det samtal som följer därefter. Därför har vi en uppföljning redan den här veckan.

Kommentarer är stängt

 

© 2009 2010 2011 Greatness Public Relations
Powered by BlogEngine.NET / Original theme, Standard by Mads Kristensen, modified for Greatness Public Relations by One More Productions

Greatness blogg

Välkommen till min blogg om Greatness PR så gott som varje dag. Här skriver jag om arbetsglädje, affärer, nätverk, PR och om hur det är att driva en PR-byrå. Du kommer också att kunna läsa en hel del inlägg om min hemstad Stockholm. 

Cecilia Wassaether

Jag är grundare och VD för Greatness PR. Men mest en stolt och engagerad entreprenör som letar efter storhet i det lilla. Genuin Stockholmsälskare och Almedalsfantast. Jag gillar att röra mig fritt och gränsöverskridande inom politik, kultur, näringsliv och akademi men fastnar inte i ett fack.